Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Reseptit

Porkkanakakku

Porkkanakakku on helppo tehdä - ja vielä helpompi syödä! Se maistuu, vaikkei olisikaan porkkanoiden ylin ystävä.

Porkkanakakku
1 h 15 minKakkuvuoka

Ainekset

  • 2 dlmargariinia tai voita
  • 150 gporkkanaa
  • 2 dlsokeria
  • 3kananmunaa
  • 4 dlvehnäjauhoja
  • 2 tlleivinjauhetta
  • Voiteluun
  • margariinia tai voita
  • korppujauhoja
  • Kuorrute
  • 50 gvoita
  • 100 gsulatejuustoa
  • 3 dltomusokeria

Valmistus

  • Sulata rasva ja anna jäähtyä. Kuori ja raasta porkkanat. Mittaa kaikki kakkutaikinan ainekset kulhoon. Sekoita tasaiseksi.
  • Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.
  • Paista kakku uunin alaosassa 175 asteessa n. 45 min. Anna kakun jäähtyä hieman ja kumoa se isolle lautaselle.
  • Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sulatejuusto sähkövatkaimella. Lisää tomusokeri. Levitä kuorrutus tasaisesti porkkanakakun jäähtyneelle pohjalle.
Katso myös
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»