Reseptit
Kaneliässät
Kaneliässät on lapsuudesta tuttu leivonnainen. Maistuu maitolasillisen tai kahvin kanssa.
45 minUunipelti, 60 kpl
Ainekset
- 200 glaktoositonta voita
- 2 dlsokeria
- 2kananmunaa
- 4 ½ dlvehnäjauhoja
- 2 tlleivinjauhetta
- Kaneli-sokeriseos pinnalle:
- 3 tlkanelia
- 3 rklsokeria
Valmistus
- Lisää sokeri huoneenlämpöiseen voihin, vatkaa. Vatkaa munat joukkoon niin, että seos jää kuohkeaksi.
- Lisää jauho-leivinjauheseos ja sekoita tasaiseksi.
- Laita taikinaa pursottimeen ja pursota 10 ässiä pellille leivinpaperin päälle.
- Sekoita sokeri ja kaneli keskenään ja ripottele ässien päälle.
- Paista 175 asteisen uunin keskitasolla n. 15 min.
Katso myös
Mutakakku on suussasulavan suklainen herkku.Mangojuustokakku on juhlien keskipiste.Juustokakku on mehevä ja muheva klassikko.Suklaakakku on Suosikkikakku!Nam, itsetehdyt pullat vievät kielen mennessään!Porkkanakakku on helppo tehdä - ja vielä helpompi syödä!