Reseptit
Glögi
Höyryävä glögi lämmittää talvi-iltoina.
20 min4 annosta
Ainekset
- 6 dlvettä
- 2 dlmustaherukkamehutiivistettä
- 4kokonaista neilikkaa
- 1kanelitanko
- ½appelsiini
Valmistus
- Pese appelsiini ja raasta kuoresta suikaleita. Lisää kaikki ainekset kattilaan ja keitä noin 10 minuuttia.
- Siivilöi mausteet pois. Tarjoile manteleiden ja rusinoiden kera.
Katso myös
Uunijuurekset ovat värikäs lisä lautasella!Uunilohi on kätevä ruoka, sillä se valmistuu uunissa kuin itsestään.Joulukinkun paistamiseen tarvitset kinkun, paistomittarin ja uuni.Punaviinikastike on kastikeklassikko, joka on nappivalinta lihapihvien viereen.Graavilohi vie aikaa, mutta on helppo valmistaa.Luumukiisseli on talvinen jälkiruoka.