Reseptit
Kylmäsavulohinapit
Kylmäsavulohinapit on juhlien himotuin sormisyötävä. Pienennä resepti tarvittaessa pienempiin kekkereihin sopivaksi.
25 min80 kpl
Ainekset
- 500 gruisnäkkileipää tai ruissipsejä
- Täyte:
- 8 dlvispikermaa
- 400 gtuorejuustoa
- 1sitruuna
- 2 dltuoretta basilikaa
- ½ tlsuolaa
- ½ tlmustapippuria
- 800 gkylmäsavustettua kirjolohta
- tilliä
Valmistus
- Vaahdota kerma osissa. Sekoita kevyesti tuorejuusto joukkoon.
- Purista sitruunan mehu joukkoon, lisää silputtu basilika, suola ja rouhi mustapippuri.
- Levitä täyte ruisnäkkileipien tai -sipsien päälle. Leikkaa lohi siivuiksi ja asettele päälle.
- Koristele halutessasi tillillä.
Katso myös
Omatekoiset hodarit on hauska iltapala tai miksei illanistujaistenkin purtava.Kinkkuvoileipäkakku on kahvipöydän herkku, jota tarjotaan erityisesti suurissa juhlissa.Jauhelihapasteijat maistuvat makoisilta saunan jälkeen.Kana-pastasalaatti saa hiilaritasot kohdilleen.Burrito on peräisin Meksikosta ja se syödään rennosti käsin.Juusto-pekonipiirakka on tuhti purtava, joka sopii erinomaisesti herkkuhetkiin!