Reseptit
Pyttipannu
Pyttipannu on kelpo ruoka ylijääneistä keitetyistä perunoista. Itse asiassa aika trendikäs ruoka hävikkiruoan minimoimiseksi!
25 minPaistinpannu, 4-5 hlölle
Ainekset
- 7keitettyä perunaa
- 300 gmakkaraa tai tähteeksi jäänyttä lihaa
- 2sipulia
- rasvaa
- suolaa
- 1kananmuna per syöjä
- Pinnalle
- persiljaa, tilliä tai ruohosipulia
Valmistus
- Kuori keitetyt perunat ja kuutioi. Kuutioi makkara tai liha. Kuori sipuli ja hienonna.
- Paista sipuli pannulla rasvassa. Lisää sekaan perunakuutiot ja makkara tai liha. Paistele.
- Mausta suolalla.
- Paista yksi kananmuna per syöjä. Annostele ruoka lautaselle, lisää päälle paistettu kananmuna. Koristele halutessasi persiljalla, tillillä tai ruohosipulilla.
Katso myös
Täytetyt paprikat valmistuvat helposti mikrossa tai uunissa.Chili con carne on tuhti klassikkoruoka.Uunimakkara on pyhä toimitus.Kinkkukiusaus valmistuu uunissa kuin itsestään.Entrecote on pihvien aatelia.Karjalanpaisti on kiireettömän ruoka.