Reseptit
Pastasalaatti
Pastasalaatti on suomalainen version italiansalaatista. Käytä aterian lisukkeena tai voileipäkakun täytteenä.
30 min5-6 hlölle
Ainekset
- 1porkkana
- 100 gspagettia tai muuta pastaa
- ½ tlsuolaa
- 1omena
- 100 gherne-maissi-porkkanasekoitusta
- 100 gkinkkusuikaleita
- 200 gcrème fraîchea
- ½ tlmustapippuria
- 2 tlvalkoviinietikkaa
- 1 tlsokeria
Valmistus
- Kuori ja leikkaa porkkana suikaleiksi tai raasta. Napsi spagetit pätkiksi ja keitä yhdessä porkkanasuikaleiden kanssa suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Valuta ja jäähdytä.
- Kuori ja suikaloi omena. Sulata herne-maissi-paprikat ja suikaloi kinkku. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua hetki.
Katso myös
Makaronisalaatti on varma valinta seisovassa pöydässä isommista pienempiin kekkereihin.Kana-pastasalaatti saa hiilaritasot kohdilleen.Waldorf-salaatti on nimetty New Yorkin Waldorf-hotellin mukaan.Kinkku-pastasalaatti on freesi lisä seisovassa pöydässä.Italiansalaatti on tuttu eines, mutta sen valmistus onnistuu helposti kotonakin.Kana-caesarsalaatti on salaattien aatelia.