Reseptit
Kana-caesarsalaatti
Kana-caesarsalaatti on salaattien aatelia. Suhteellisen helppo valmistaa, joten kannattaa kokeilla kotikeittiössä.
30 minSalaattikulho, 5 hlölle
Ainekset
- 400 gbroilerin sisäfileitä
- 1 rklöljyä
- ¼ tlsuolaa
- mustapippuria
- 2romainesalaattia
- 120 gparmesan-lastuja
- 2 dlkrutonkeja
- Kastike:
- 2 ½ dlturkkilaista jogurttia
- 4anjovista
- 2valkosipulin kynttä
- 1 rklsokeria
- mustapippuria
Valmistus
- Paista broilerin sisäfileet öljyssä paistinpannulla. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Viipaloi.
- Huuhdo ja kuivaa romainesalaatti, revi paloiksi.
- Sekoita kastikeainekset sauvasekoittimella keskenään.
- Pane salaattipaloja ja parmesan-lastuja kerroksittain tarjoiluastiaan, päälle viipaloidut broilerifileet. Ripottele päälle loput juustolastut ja krutongit.
- Tarjoa kastike salaatin seassa tai erillisessä kipossa.
Katso myös
Italiansalaatti on tuttu eines, mutta sen valmistus onnistuu helposti kotonakin.Kana-pastasalaatti saa hiilaritasot kohdilleen.Makaronisalaatti on varma valinta seisovassa pöydässä isommista pienempiin kekkereihin.Mozzarella-tomaattisalaatti on peri-italiainen, raikas salaatti.Itse tehty caesar-kastike on helppo valmistaa.Tomaattisalsa maistuu niin hampurilaisen kuin tacojenkin täytteenä.