Reseptit
Makaronisalaatti
Makaronisalaatti on varma valinta seisovassa pöydässä isommista pienempiin kekkereihin. Helppo tehdä liha- tai kasvisversiona.
35 minSalaattikulho, 6 hlölle
Ainekset
- 1porkkana
- 100 gmakaronia
- ½ tlsuolaa
- 100 gherne-maissi-porkkanasekoitusta
- 100 gkinkkusuikaleita tai metwurstia
- 1omena
- 200 gcrème fraîchea
- ½ tlmustapippuria
- 2 tlvalkoviinietikkaa
- 1 tlsokeria
Valmistus
- Kuori ja leikkaa porkkana suikaleiksi tai raasta. Keitä porkkanasuikaleet makaronin kanssa suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Valuta ja jäähdytä.
- Sulata herne-maissi-paprikat ja suikaloi kinkku. Kuori ja suikaloi omena. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua hetki.
Katso myös
Pastasalaatti on suomalainen version italiansalaatista.Kana-pastasalaatti saa hiilaritasot kohdilleen.Italiansalaatti on tuttu eines, mutta sen valmistus onnistuu helposti kotonakin.Kana-caesarsalaatti on salaattien aatelia.Mozzarella-tomaattisalaatti on peri-italiainen, raikas salaatti.Tomaattisalsa maistuu niin hampurilaisen kuin tacojenkin täytteenä.