Reseptit
Letut
Letut saa aina hymyn huulille! Valmista ohjeesta paistinpannulla 8 isoa tai lettupannulla useampi pienempi lettu.
1 h 15 min8 isoa lettua, 30 pientä lettua
Ainekset
- 3kananmunaa
- 6 dlmaitoa
- 3 dlvehnäjauhoja
- 1-2 rklsokeria
- 1 tlsuolaa
- ¼ dlöljyä tai margariinia
- Paistamiseen
- Voita tai öljyä
Valmistus
- Vatkaa munat ja sokeri kevyesti kulhossa. Lisää taikinaan maito, vehnäjauhot, rasva ja suola. Vatkaa tasaiseksi.
- Anna turvota 30 min.
- Kuumenna lettupannu tai iso paistinpannu ja levitä pannulle rasva. Kaada taikinaa pannulle ja käännä, kun toinen puoli saanut kauniin paistopinnan.
Katso myös
Lettutaikina on helppo juttu!Persikkarahka maistuu jälkkärinä tai välipalana.Amerikkalaiset pannukakut eivät jätä ketään nälkäiseksi.Kinuskikastike valmistuu omassa keittiössä helposti.Vispipuuro on valintasi erityisesti silloin, kun puolukat eivät muuten maistu.Irish coffee on fariinisokerilla ja viskillä maustettu kuuma kahvijuoma.