Reseptit
Pihlajanmarjahyytelö
Pihlajanmarjahyytelö on riistaruoan kaveri. Vinkki: Mausta roseepippurilla tai aikuiseen makuun tilkalla alkoholia.
1 h1 litra
Ainekset
- 2 lpihlajanmarjoja
- 5 dlvettä
- 1 kghillosokeria
Valmistus
- Kerää pihlajanmarjat tertuista. Huuhtele marjat ja lisää kiehuvaan veteen. Keitä alhaisella lämmöllä 10–15 min.
- Siivilöi mehu talteen kattilaan. Älä kuitenkaan paina marjoja siivilää vasten, jotta mehu pysyy kirkkaana. Kuumenna mehu ja sekoita siihen hillosokeri. Keitä sekoitellen keskilämmöllä 10 minuuttia.
- Tölkitä hyytelö.
- Vinkki: Mausta ennen tölkittämistä roseepippurilla tai tilkalla alkoholia.
Katso myös
Lohkoperunat toimii mainiosti sellaisenaan naposteluun tai pääruoan lisukkeeksi.Bataattiranskalaiset ovat lähes terveysruokaa.Marinoitu punasipuli täyttää hampurilaiset ja hod dogit.Guacamole arriba!Hyödynnä raparperisato ja tee siitä mehua.Hummus valmistuu näppärästi kotikeittiössä.