Reseptit
Paholaisen hillo
Paholaisen hillo on ärhäkkä tapaus. Makean tulinen tomaattihillo toimii suolaisen ruoan kaverina. Säädä tulisuutta chilillä.
1 hKattila
Ainekset
- 800 gkuorittuja säilyketomaatteja
- 1sipuli
- 2punaista paprikaa
- 3punaista chiliä
- 6valkosipulinkynttä
- 1 tlsuolaa
- mustapippuria myllystä
- ½ dletikkaa
- 1 pkthillomarmeladisokeria
Valmistus
- Kuori ja silppua sipuli. Poista paprikoista siemenet ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Hienonna chilipaprikat ja valkosipulinkynnet.
- Laita kattilaan säilyketomaatit, sipuli, paprikakuutiot, hienonnettu chili, valkosipulit, suola ja mustapippuria. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 30 min.
- Lisää etikka ja hillomarmeladisokeri ja keitä noin 5 minuuttia.
- Purkita hieman jäähtynyt hillo hyvin pestyihin lasipurkkeihin.
Katso myös
Lohkoperunat toimii mainiosti sellaisenaan naposteluun tai pääruoan lisukkeeksi.Bataattiranskalaiset ovat lähes terveysruokaa.Marinoitu punasipuli täyttää hampurilaiset ja hod dogit.Guacamole arriba!Hyödynnä raparperisato ja tee siitä mehua.Hummus valmistuu näppärästi kotikeittiössä.