Reseptit
Munakasrulla
Munakasrulla on kuin suolainen versio kääretortusta! Täytä rulla oman makusi mukaan jauhelihalla tai tee kasvisversio.
35 min6-8 hlölle
Ainekset
- 6kananmunaa
- 5 dlmaitoa
- 1½ dlvehnäjauhoja
- ½ tlsuolaa
- ½ tlmustapippuria
- Täyte
- 400 gjauhelihaa
- 25tacomausteseosta
- ½paprika
- pala purjoa
- 180 gmaustamatonta tuorejuuustoa
- 1 ½ dlemmental-mozzarellajuustoraastetta
Valmistus
- Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa rakenne rikki. Lisää maito, vehnäjauhot, suola ja mustapippuri.
- Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja kaada munakastaikina pellille. Paista 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
- Kumoa kypsä munakas toiselle leivinpaperille.
- Ruskista jauheliha paistinpannulla. Mausta tacomausteella ja lisää joukkoon kuutioitu paprika sekä hienonnettu purjo. Sekoita joukkoon tuorejuusto.
- Levitä täyte munakaslevyn päälle. Ripottele päälle puolet juustoraasteesta ja kääri levy rullalle kääretortun tapaan. Ripottele pinnalle loput juustoraasteet ja kuorruta 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Katso myös
Kana-pastasalaatti saa hiilaritasot kohdilleen.Purjo-pekonipiiras sopii pikkuateriaksi tai iltapalaksi.Nachopelti on mättöjen mättö.Joulukinkun paistamiseen tarvitset kinkun, paistomittarin ja uuni.Kebabin pystyy tekemään myös kotona, kun käytät valmista kebab-lihaa.Burrito on peräisin Meksikosta ja se syödään rennosti käsin.