Reseptit
Palapaisti
Klassinen palapaisti on mureaksi haudutettu pataruoka. Hauduta miedolla lämmöllä ajan kanssa, niin saat maukkaimman lopputuloksen.
2 h 30 minPata, 4-6 hlölle
Ainekset
- 400 gpalapaisti
- 2 rklvoita laktoositon
- ½ rklvehnäjauhoja
- 2 dlvettä
- 2sipuli
- 1valkosipulin kynsi
- 2porkkanaa
- 1 tlvalkopippuria
- 1 tlpaprikajauhetta
- 1 tlsuolaa
- 1laakerinlehti
- 1 dltomaattimurskaa
- 1 dlkermaa laktoositon
Valmistus
- Ota liha huoneenlämpöön ja kuutioi. Ruskista lihakuutiot pannulla voissa. Laita lihat pataan, huuhtele pannu vedellä ja kaada lihojen päälle. Sekoita jauhot ja vesi ja kaada lihojen päälle.
- Kuori sipulit ja porkkanat. Paloittele ne ja lisää loppujen ainesten kanssa pataan.
- Kiehauta nopeasti ja käännä miedolle lämmölle. Hauduta palapaistia parin tunnin ajan tai kunnes lihat ovat mureita.
Katso myös
Kanakastike on super-helppo ruoka arjen säätöihin.Chili con carne on tuhti klassikkoruoka.Spaghetti bolognese - klassikkoruoka Italiasta.Tomaattinen jauhelihakastike on arjen varma valinta.Entrecote on pihvien aatelia.Karjalanpaisti on kiireettömän ruoka.