Reseptit
Majoneesi
Majoneesi ei ole kevyttä, mutta sitäkin maistuvampaa. Mausta oman maun mukaan vaikka chilillä. Säilyy jääkaapissa max 4 vrk.
15 minKulho
Ainekset
- 2kananmunan keltuaista
- 1 tldijonsinappia
- suolaa
- ripaus valkopippuria
- 1 rklviinietikkaa
- 4 dlöljyä
Valmistus
- Erottele kananmunista keltuaiset. Sekoita keltuaiset ja mausteet hyvin keskenään sähkövatkaimella.
- Lisää öljyä aluksi tipoittain tehokkaasti sekoittaen ja sitten ohuena nauhana.
- Vinkki: Mausta halutessasi vaikka chilillä tai paprikajauheella!
Katso myös
Lohkoperunat toimii mainiosti sellaisenaan naposteluun tai pääruoan lisukkeeksi.Bataattiranskalaiset ovat lähes terveysruokaa.Marinoitu punasipuli täyttää hampurilaiset ja hod dogit.Guacamole arriba!Hyödynnä raparperisato ja tee siitä mehua.Hummus valmistuu näppärästi kotikeittiössä.