Reseptit
Pestopasta
Pestopasta tuo Välimeren maut lautaselle. Jos et löydä pestokastikkeeseen pinjansiemeniä, voit käyttää kotoisasti manteleita.
20 min2 hlölle
Ainekset
- Vihreä pestokastike:
- 1valkosipulinkynsi
- 50 gpinjansiemeniä
- 2ruukkua basilikaa
- 50 gparmesaaniraastetta
- 1½ dloliiviöljyä
- Pasta:
- 150 gpastaa: tagliatelle, spaghetti tms.
- parmesaanijuustoa
- tuoretta basilikaa
Valmistus
- Kuori valkosipulinkynsi. Laita kaikki pestokastikeainekset kulhoon, tee tahnaksi sauvasekoittimella.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita pasta pestokastikkeeseen. Raasta annoksen pinnalle parmesaanijuustoa, koristele basilikanlehdillä.
Katso myös
Perunamuusi maistuu perheen pienimmästä suurimpaan.Täytetyt paprikat on helppo arkiruoka.Currykastike - arkiruokaa parhaimmillaan!Grillatut kasvisvartaat ihastuttavat ulkonäöllään ja maullaan.Uunijuurekset ovat värikäs lisä lautasella!Lohkoperunat toimii mainiosti sellaisenaan naposteluun tai pääruoan lisukkeeksi.