Reseptit
Kanarisotto
Kanarisotto on maidoton, gluteeniton ja kananmunaton. Valmista kerralla isompi satsi, niin riittää pariksikin päiväksi!
35 minKattila, 4 annosta
Ainekset
- 250 gbroileria esim. fileesuikaleita
- 2 rklöljyä
- ½ tlcurrya
- ½ tlsuolaa
- mustapippuria
- 1sipuli
- 2 dlpitkäjyväistä riisiä
- 1kana- tai kasvisliemikuutio
- 400 gherne-maissi-paprika- tai sekavihannespakastetta
Valmistus
- Ruskista broilerit paistinpannulla öljyssä. Lisää curry, suola ja mustapippuria. Siirrä broilerit astiaan.
- Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää riisit kuullottumaan ja kaada sen jälkeen riisien päälle pakkauksen ohjeen mukainen vesimäärä ja liemikuutio.
- Anna kiehua hiljalleen kannen alla n. 10 min, sekoittele. Lisää pakastepussit ja broilerit. Jatka keittämistä pakkauksen ohjeen mukaan niin, että riisit kypsyvät.
Katso myös
Chili con carne on tuhti klassikkoruoka.Entrecote on pihvien aatelia.Karjalanpaisti on kiireettömän ruoka.Hasselbackan perunat on todellinen klassikko.Lihapata on talven lämmittäjä, joka valmistuu helposti ajan kanssa.Broileririsotto on perusruoka, josta teet suosikkimausteilla tuunaamalla oman näköisesi.