Reseptit
Entrecote
Entrecote on pihvien aatelia. Ota liha huoneenlämpöön väh. 2 tuntia ennen paistoa. Tarjoa valkosipuliperunoiden kanssa.
3 h2 annosta
Ainekset
- 2 kpl250 g entrecote-pihviä
- suolaa
- valkopippuria
- öljyä
Valmistus
- Ota liha huoneenlämpöön väh. 2 tuntia ennen paistamista.
- Painele pihvejä hiukan kämmenellä, taputtele pihville öljyä ja paista kuumalla valurautapannulla n. 3 min per puoli. Mausta suolalla ja rouhi päälle valkopippuria.
Katso myös
Chili con carne on tuhti klassikkoruoka.Karjalanpaisti on kiireettömän ruoka.Hasselbackan perunat on todellinen klassikko.Kanarisotto on maidoton, gluteeniton ja kananmunaton.Lihapata on talven lämmittäjä, joka valmistuu helposti ajan kanssa.Broileririsotto on perusruoka, josta teet suosikkimausteilla tuunaamalla oman näköisesi.