Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Reseptit

Joulutorttu

Joulutorttu on varma merkki joulun saapumisesta. Joulutortut maistuvat parhaimmilta uunituoreina. Ps. Kokeile luumuhillon tilalla omenaversiota!

Joulutorttu
40 minUunipelti

Ainekset

  • 500 gpakaste torttutaikinalevyjä
  • paistonkestävää luumuhilloa tai marmeladia

Valmistus

  • Levitä taikinalevyt leivinpaperille uunipellille ja anna niiden sulaa ohjeen mukaan noin 15 minuuttia. Leikkaa levyt kahtia neliöiksi. Tee neliöiden kulmiin vinot viillot kohti tortun keskustaa. Paina joka toinen kulma keskelle alas kostutetuin sormin.
  • Laita tortun keskelle lusikallinen paistonkestävää hilloa tai marmeladia. Luumu- tai omenversio käy hyvin.
  • Paista joulutorttuja 225-asteisen uunin keskitasolla n. 10-15 minuuttia.
Katso myös
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»