Reseptit
Hollandaisekastike
Hollandaisekastike sopii erinomaisesti parsan ja kalan seuraksi.
25 min4 hlölle
Ainekset
- 120 gvoita
- 2kananmunan keltuaista
- 2 rklvettä
- 2 rklsitruunanmehua
- ¼ tlvalkopippuria
Valmistus
- Sulata voi kattilassa ja anna sen hetki jäähtyä. Sekoita vesi ja kananmunan keltuaiset kulhossa. Laita kulho kiehuvan vesihauteen päälle ja sekoita voimakkaasti, kunnes kastike sakenee. Lisää joukkoon sulatettu voi ja mausteet.
- Älä anna kastikkeen jäähtyä ennen tarjoilua.
Katso myös
Perunamuusi maistuu perheen pienimmästä suurimpaan.Tonnikalapasta valmistuu pöytään vartissa.Täytetyt paprikat on helppo arkiruoka.Currykastike - arkiruokaa parhaimmillaan!Janssonin kiusaus - kokeile klassikkoruokaa ja ylläty iloisesti!Täytetyt paprikat valmistuvat helposti mikrossa tai uunissa.