Reseptit
Tonnikalapasta
Tonnikalapasta valmistuu pöytään vartissa. Ripaus parmesan-juustoa annoksen päälle kruunaa komeuden!
15 minKattila, 4 hlölle
Ainekset
- 300 gpennepastaa
- Kastike
- 1sipuli
- 1 rklöljyä
- 2 tlktonnikalaa öljyssä
- 2 tlktomaattimurskaa
- 1tlsuolaa
- ½ tlmustapippuria
- 2 rkltuoretta basilikaa hienonnettuna
- Pinnalle
- parmesaania
Valmistus
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan "al dente" eli juuri ja juuri kypsäksi.
- Kuori ja leikkaa sipuli pieniksi paloiksi. Kuullota paistinpannussa öljyssä muutama minuutti. Lisää valutetut tonnikalat ja tomaattimurska. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Keitä hetki. Lisää basilika.
- Valuta pasta ja sekoita kastike pastan joukkoon. Raasta annoksen päälle parmesan-juustoa.
Katso myös
Uunilohi on kätevä ruoka, sillä se valmistuu uunissa kuin itsestään.Paella tuo Espanjan ruokapöytään - Viva España!Graavilohi vie aikaa, mutta on helppo valmistaa.Kirkas lohikeitto valmistuu tuoreesta tai pakastelohesta.Uuniperunat saa vertaisensa kaverin lohesta.Soijapohjainen teriyaki-kastike sopii hyvin kalan ja kanan marinadiksi.