Reseptit
Tomaattinen jauhelihakastike
Tomaattinen jauhelihakastike on arjen varma valinta. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa - maistuu myös pastan päällä!
20-25 minPaistinpannu, 4 annosta
Ainekset
- 400 gjauhelihaa
- 2sipulia
- 2valkosipulinkynttä
- 3 rklvehnäjauhoja
- 4 dlvettä
- 3 rkltomaattisosetta tai pyrettä
- 2 rklsoijakastiketta
- ripaus mustapippuria
- 1 kpllaakerinlehteä halutessasi
Valmistus
- Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Jos käytät hirvenlihaa tai muuta vähärasvaista jauhelihaa, lorauta pannulle öljyä.
- Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli. Kypsennä hetki.
- Ripottele päälle vehnäjauhot. Sekoittele hetki.
- Lisää vesi ja mausta tomaattipyreellä, soijalla, pippurilla ja laakerinlehdellä.
- Anna hautua n. 15 minuuttia.
Katso myös
Kanakastike on super-helppo ruoka arjen säätöihin.Chili con carne on tuhti klassikkoruoka.Spaghetti bolognese - klassikkoruoka Italiasta.Entrecote on pihvien aatelia.Karjalanpaisti on kiireettömän ruoka.Kanarisotto on maidoton, gluteeniton ja kananmunaton.