Reseptit
Persikkarahka
Persikkarahka maistuu jälkkärinä tai välipalana. Varioi mielesi mukaan ja vaihda persikka toiseen hedelmään.
10 minJälkiruokakulho, 4-5 hlölle
Ainekset
- 1tlkpersikkaviipaleita sokeriliemessä
- 2 dlkuohu- tai vispikermaa
- 250 gmaitorahkaa
- 2 rklsokeria
- 1 tlvanilliinisokeria
Valmistus
- Valuta persikat ja leikkaa kuutioiksi.
- Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon varovasti rahka ja persikat. Mausta sokerilla ja vanilliinisokerilla.
- Koristele annos halutessasi persikkaviipaleilla.
Katso myös
Mämmi on pääsiäisen perinneruoka, jonka valmistus onnistuu kotikeittiössäkin.Ortodoksisen pääsiäisen perinneherkku pasha maistuu koko kansalle.Rahkapiirakka valmistuu näppärästi tällä helpolla ohjeella.Pätkiskakku on uusi versio suklaakakusta.Pääsiäiskakku on pirteä kahvipöydän makea leivonnainen.Raikas sitruunapiirakka on kahvipöydän piristys.