Reseptit
Nakkipiilo
Nakkipiilo on lasten ja lastenmielisten paras herkku. Valmista yhdessä lasten kanssa, niin jälkikasvu oppii ruoanlaittoa!
25 minUunipelti, 16 kpl
Ainekset
- 500gtorttutaikinalevyjä tai voitaikinalevyjä
- Täyte
- 16nakkia
- tomaattiketsuppia
- 2rkl pizzamaustetta
- Voiteluun
- muna
- Päälle
- seesaminsiemeniä
Valmistus
- Ota taikinalevyt sulamaan. Kauli levyä kolmannes pidemmäksi ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan. Pistele neliöt haarukalla.
- Laita kunkin neliön reunalle nakki ja mausteet. Rullaa nakit taikinaneliöiden sisään. Voitele munalla ja ripottele päälle seesaminsiemeniä.
- Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 10-15 min.
Katso myös
Juusto-pekonipiirakka on tuhti purtava, joka sopii erinomaisesti herkkuhetkiin!Kinkkurullat vievät juhlavierailta jalat alta, maistuvat myös pienille juhlijoille.Juustokierteet ovat naposteluherkku, mutta kyllä ne käyvät myös keiton kanssa nautittavaksi.Juustokeksit maistuvat sellaisenaan tai perinteisesti juustolautasella.Ciabatta on lähtöisin Italiasta.Fetapiirakka tuo Kreikan lämmön ruokapöytään.