Reseptit
Juustokeksit
Juustokeksit maistuvat sellaisenaan tai perinteisesti juustolautasella. Helppoa ja herkullista!
25 min20-22 kpl
Ainekset
- 100 gcheddar juustoa
- 1 ½ dlvehnäjauhoja
- ¼ tlleivinjauhetta
- 1 tlperunajauhoja
- 75 gvoita tai öljyä
Valmistus
- Yhdistä kaikki jauhot keskenään. Sekoita kuivat aineet ja pehmeä rasva taikinaksi. Raasta juusto tai käytä valmista juustoraastetta ja lisää se joukkoon.
- Pyörittele taikinasta halkaisijaltaan 3 cm:n tanko. Leikkaa se n. 20 osaan.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 10 - 12 min tai kunnes keksit ovat kypsiä.
Katso myös
Ciabatta on lähtöisin Italiasta.Rapeakuorinen patonki maistuu sellaisenaan tai haluamillasi täytteillä koottuna.Juustokierteet ovat naposteluherkku, mutta kyllä ne käyvät myös keiton kanssa nautittavaksi.Fetapiirakka tuo Kreikan lämmön ruokapöytään.Juustokasvispiirakka on täyteläinen suolapala.Juusto-pekonipiirakka on tuhti purtava, joka sopii erinomaisesti herkkuhetkiin!