Reseptit
Makaronilaatikko
Makaronilaatikko on aina listojen kärjessä suomalaisten suosikkiruoista. Tällä helpolla ohjeella onnistuu vasta-alkajakin!
1 h 20 minUunivuoka, 5-6 hlölle
Ainekset
- 6 dlmakaronia
- 400 gjauhelihaa
- 2sipulia
- 2 tlsuolaa
- ¼ tlvalkopippuria
- 3kananmunaa
- 7dllihalientä tai maitoa
- Voiteluun
- öljyä tai margariinia
Valmistus
- Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan.
- Ruskista paistinpannussa hienonnettu sipuli ja jauheliha. Mausta.
- Kaada makaroneja ja jauhelihaa kerroksittain voideltuun uunivuokaan. Sekoita kananmunat ja lihaliemi tai maito keskenään. Kaada liha-makaroniseoksen päälle.
- Paista 200 asteisen uunin alatasolla 1 tunti.
- Vinkki: Jos valitset lihaliemen ja öljyn, saat ruoasta laktoosittoman ja maidottoman.
Katso myös
Kanakastike on super-helppo ruoka arjen säätöihin.Chili con carne on tuhti klassikkoruoka.Spaghetti bolognese - klassikkoruoka Italiasta.Tomaattinen jauhelihakastike on arjen varma valinta.Entrecote on pihvien aatelia.Karjalanpaisti on kiireettömän ruoka.