Reseptit
Bearnaisekastike
Bearnaisekastike on kokin taidonnäyte. Itsetehty bearnaisekastike tekee takuuvarmasti vaikutuksen ystäväpiirissä!
15 minKattila
Ainekset
- 3munan keltuaista
- 2 rklvalkoviinietikkaa
- 150 gvoita
- 1 rklsipulia
- ripaus suolaa
- ½ tlvalkopippuria
- ripaus mustapippuria
Valmistus
- Erota munankeltuaiset. Kaada munankeltuaiset ja etikka korkeaan kulhoon. Sulata voi ja anna sen kiehahtaa hieman. Kaada kuuma voi ohuena nauhana keltuais-etikkakulhoon koko ajan sekoittaen. Varo keltuaisen paakkuuntumista.
- Kuori ja raasta sipuli. Mausta sipulilla, suolalla, valkopippurilla ja rouhaise päälle mustapippuria.
Katso myös
Lohkoperunat toimii mainiosti sellaisenaan naposteluun tai pääruoan lisukkeeksi.Valkosipuliperunat on monelle meistä paras juhlaruoan lisäke.Polenta on aterian helppo lisäke pastan tai perunan sijaan.Hedelmä-juustosalaatti on mitä mainioin keiton ja suolaisen leivonnaisen kaveri.Falafelit paistuvat helposti kotikeittiössä.Quesadillat ovat täytettyjä, paistettuja tortilloja.