Reseptit
Polenta
Polenta on aterian helppo lisäke pastan tai perunan sijaan. Maissista karkeaksi jauhettu polenta-ryyni on gluteeniton raaka-aine.
15 minKattila, 4-6 hlölle
Ainekset
- 9 dlvettä tai maitoa
- suolaa
- 1½ dlpolentaryynejä
- 50 gvoita
- 50 gparmesaania
Valmistus
- Keitä maito tai vesi kiehuvaksi, mausta suolalla. Lisää joukkoon ryynit ja sekoita.
- Keitä n. 7 minuuttia, kunnes keitos on puuroutunut. Katso ohje pakkauksesta. Lisää voita ja parmesaania.
Katso myös
Lohkoperunat toimii mainiosti sellaisenaan naposteluun tai pääruoan lisukkeeksi.Valkosipuliperunat on monelle meistä paras juhlaruoan lisäke.Hedelmä-juustosalaatti on mitä mainioin keiton ja suolaisen leivonnaisen kaveri.Falafelit paistuvat helposti kotikeittiössä.Quesadillat ovat täytettyjä, paistettuja tortilloja.Bearnaisekastike on kokin taidonnäyte.