Reseptit
Muurinpohjaletut
Ulkona paistetut herkulliset letut maistuvat Suomen kesässä. Nauti haluamiesi täytteiden kera.
45-60 min18 lettua
Ainekset
- 3munaa
- 1 lmaitoa
- 1 tlsuolaa
- 2 dlohrajauhoja
- 2 ½ dlvehnäjauhoja
- 50 gvoita tai margariinia
- Paistamiseen
- voita tai margariinia
Valmistus
- Vatkaa rikottujen munien joukkoon maito, suola, jauhot ja sulatettu rasva. Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään puoli tuntia.
- Laita kuumennetulle muurikkapannulle nokare voita tai margariinia ja paista taikinasta ohuita lettusia.
Katso myös
Amerikkalaiset pannukakut eivät jätä ketään nälkäiseksi.Mukikakku on ehkä maailman helpoin leivonnainen.Gluteeniton kääretorttu on yhtä hyvää kuin peruskääretorttu.Marjapiirakka on klassikko, joka onnistuu tuoreista tai pakastemarjoista.Omenahyve on raikas ja helppo herkku, joka sopii jälkiruoaksi tai tv:n äärelle.Espanjasta lähtöisin olevat churrot maistuvat sellaisenaan tai suklaakastikkeeseen dipattuina.