Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Reseptit

Muurinpohjaletut

Ulkona paistetut herkulliset letut maistuvat Suomen kesässä. Nauti haluamiesi täytteiden kera.

Muurinpohjaletut
45-60 min18 lettua

Ainekset

  • 3munaa
  • 1 lmaitoa
  • 1 tlsuolaa
  • 2 dlohrajauhoja
  • 2 ½ dlvehnäjauhoja
  • 50 gvoita tai margariinia
  • Paistamiseen
  • voita tai margariinia

Valmistus

  • Vatkaa rikottujen munien joukkoon maito, suola, jauhot ja sulatettu rasva. Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään puoli tuntia.
  • Laita kuumennetulle muurikkapannulle nokare voita tai margariinia ja paista taikinasta ohuita lettusia.
Katso myös
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»