Reseptit
Vispipuuro
Vispipuuro on valintasi erityisesti silloin, kun puolukat eivät muuten maistu. Parhaimmillaan sokerilla ja maidolla höystettynä.
25 minKattila, 7-8 hlölle
Ainekset
- 1vettä
- 1 ½ dlmannasuurimoita
- 1 ¼ dlsokeria
- ¼ tlsuolaa
- 150 gpakastepuolukoita
Valmistus
- Keitä vesi ja vispaa mukaan mannasuurimot. Lisää suola ja sokeri. Anna kiehua 10 minuuttia välillä sekoittaen.
- Jauha jäiset puolukat ja lisää sekaan. Keitä pari minuuttia. Jäähdytä ja vatkaa kuohkeaksi.
Katso myös
Luumukiisseli on talvinen jälkiruoka.Raparperikiisseli toimii jälkiruokana tai välipalana.Mämmi on pääsiäisen perinneruoka, jonka valmistus onnistuu kotikeittiössäkin.Tunnetko jo granolan? Se on aamiaisruoka ja välipala, joka koostuu esim.Omenahillo kokoaa syksyn omenasadon.Punaviinipohjainen sangria saa raikkautta hedelmistä ja marjoista.