Reseptit
Lehtikaalipasta
Lehtikaalipasta yhdistää pastaan uuden suomalaisen suosikin: lehtikaalin. Kun valitset pastaksi täysjyväversion, on se vielä terveellisempää.
30 minPaistinpannullinen, 4-6 hlölle
Ainekset
- 3valkosipulin kynttä
- 4 rkloliiviöljyä
- 150 glehtikaalia
- ½chili
- 1sitruuna
- 500 gpastaa
- 100 gparmesaania
- suolaa
Valmistus
- Kuori ja viipaloi valkosipulin kynnet. Kuullota ne öljyssä paistinpannulla kevyesti.
- Napsi valkosipulit pois pannulta, mutta jätä paistoöljy pannulle.
- Ruodi ja suikaloi lehtikaalit. Poista chilistä siemenet ja kanta. Hienonna chili. Paista lehtikaaleja valkosipulin paistoöljyssä pari minuuttia. Lisää hienonnettu chili pannulle.
- Raasta sitruunan kuori.
- Keitä pasta ohjeen mukaan, valitse täysjyväpastaa tai tavallista. Siivilöi pastasta vesi pois ja lisää se paistinpannulle. Heitä päälle 2 rkl oliiviöljyä, sitruunan kuori ja parmesaani. Mausta suolalla.
Katso myös
Perunamuusi maistuu perheen pienimmästä suurimpaan.Täytetyt paprikat on helppo arkiruoka.Currykastike - arkiruokaa parhaimmillaan!Grillatut kasvisvartaat ihastuttavat ulkonäöllään ja maullaan.Uunijuurekset ovat värikäs lisä lautasella!Lohkoperunat toimii mainiosti sellaisenaan naposteluun tai pääruoan lisukkeeksi.