Reseptit
Igorin kana
Igorin kana yhdistää smetanan, sipulin, tomaatit ja kanafileet. Pehmeän makuinen herkkuruoka ripauksella venäläisyyttä.
1 hPannu, 6-8 hlölle
Ainekset
- 1sipuli
- 5valkosipulinkynttä
- 2paprikaa
- 1 dlöljyä
- 3 rkltomaattipyrettä
- 1 rklsokeria
- 2 tlsuolaa
- ½ tlvalkopippuria
- 1 tlpaprikajauhoa
- 3 dlkanalientä
- 200 gsmetanaa
- 8broilerin ohutta rintaleikettä
- Päälle
- 1maustekurkku
- tuoretta persiljaa
Valmistus
- Kuori sipulit ja suikaloi. Suikaloi myös paprikat. Paista paistinpannulla öljyssä. Lisää sekaan tomaattipyree, sokeri, suola, valkopippuri ja paprikajauho.
- Lisää kanaliemi, kiehauta. Lisää smetana ja sekoita kunnolla.
- Paista rintaleikkeet nopeasti kuumalla pannulla.
- Asettele fileet vuokaan ja kaada kastike fileiden päälle, niin että ne peittyvät.
- Laita 175 asteiseeen uuniin noin 30 minuutiksi.
- Koristele annos maustekurkkukuutioilla ja persiljalla.
Katso myös
Täytetyt paprikat valmistuvat helposti mikrossa tai uunissa.Chili con carne on tuhti klassikkoruoka.Uunimakkara on pyhä toimitus.Kinkkukiusaus valmistuu uunissa kuin itsestään.Entrecote on pihvien aatelia.Karjalanpaisti on kiireettömän ruoka.