Reseptit
Daim-kakku
Daim-kakku on makea pakkaus, joka vie suuremmaltakin herkuttelijalta jalat alta.
1 h 15 minKakkuvuoka
Ainekset
- 4 dlsokeria
- 3 kplkananmunaa
- 200 gpehmeää voita
- 2 tlvanilliinisokeria
- 2 tlleivinjauhetta
- 5 rkltummaa kaakaota
- 4 dljauhoja
- 1½ dlmaitoa
- 200 gsuklaalevy
- 1iso Daim patukka
Valmistus
- Vaahdota sokeri ja kananmunat. Lisää joukkoon huoneenlämpöinen voi. Lisää kuivat aineet ja maito koko ajan hyvin sekoittaen.
- Jauhota vuoka ja paista uunin alaosassa 175 - 200 asteessa n. 50-60 minuuttia.
- Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Kaada lämpimän kakun päälle sulatettu suklaa ja ripottele suklaan päälle Daim patukka pieniksi paloiksi murusteltuna. Pistä kakku jääkaappiin muutamaksi tunniksi.
Katso myös
Mutakakku on suussasulavan suklainen herkku.Kaurakeksit tai toiselta nimeltään kauralastut on super-helppo tehdä.Mangojuustokakku on juhlien keskipiste.Mokkapalat on helppo ja nopea koko perheen herkku.Kakkupohja on perusresepti, jonka avulla voit tehdä haluamasi täytekakun.Mansikkatäytekakku on täytekakkujen ykkönen.