Reseptit
Cannellonit
Cannellonit ovat Italian lahja maailmalle. Vinkki: Täytä mielihalujesi mukaan jauhelihalla, soijarouheella tai tonnikalalla!
60 minUunivuoka, 4 hlölle
Ainekset
- 5valkosipulinkynttä
- 1sipuli
- 400 gjauhelihaa
- 2purkkia tomaattimurskaa
- 2 dlkermaa, soijakermaa, kaurakermaa
- oreganoa
- suolaa
- mustapippurirouhetta
- 12putkea cannelloneja, kananmunaton
- juustoraastetta
Valmistus
- Tee jauhelihaseos näin: Kuori sipulit ja silppua. Paista jauhelihan kanssa pannulla, kunnes ovat kypsiä. Lisää joukkoon 1/2 purkkia tomaattimurskaa, oreganoa, suolaa ja mustapippuria. Anna kiehua hiljalleen.
- Täytä cannellonit jauheliha-seoksella. Helpoiten se käy, kun laitat cannelloni-putken pystyyn ja täytät sitä ylhäältäpäin pikkulusikalla. Lado cannellonit vierekkäin uunivuokaan.
- Tee tomaatti-kermakastike näin: Kaada pannulle loput tomaattimurskasta ja kerma. Lisää oreganoa, mustapippuria ja suolaa. Anna lämmetä hetken pannulla. Kaada tomaatti-kermakastike cannellonien päälle ja ripottele viimeiseksi juustoraaste.
- Paista 225 asteessa 30 min.
- Vinkki: Täytä mielihalujesi mukaan jauhelihan sijaan vaikkapa soijarouheella tai tonnikalalla!
Katso myös
Kana-pastasalaatti saa hiilaritasot kohdilleen.Joulukinkun paistamiseen tarvitset kinkun, paistomittarin ja uuni.Kebabin pystyy tekemään myös kotona, kun käytät valmista kebab-lihaa.Burrito on peräisin Meksikosta ja se syödään rennosti käsin.Pulled pork eli nyhtöpossu on savunmakuinen, mehevä possu.Tortillalasagne yhdistää parhaat meksikolaiset ja italialaiset maut.