Kokkisoturi-Aihinen puikoissa tv:ssä: Eka itse valmistama ruoka not so good
Tv-kokin omassa kotikeittiössä valmistuu simppeli safka: protskut, hiilarit, salde.
22.11.2018 klo 15:00
Kokki Kari "Kape" Aihinen on suomalaisen ruokakulttuurin keulamies tv:ssä ja helsinkiläisessä ravintola-skenessä. Kuva: Suomi24 Viihde/Nauris.fi
- Mansikoita rosesamppanja-hyytelössä oli ensimmäinen ruoka, jonka tein lapsuudenkodissani Nousiaisissa. Hyytelössä oli pikkasen liikaa gelatiinia, joten mansikat nousivat samppanjalasissa pintaan ja loppu oli hyytelögelatiinia. Not so good, not so good, huippukokki Kari Aihinen naurahtaa.
Kari Aihisen perheeseen kuuluu Henriikka-vaimo ja 6- ja 9-vuotiaat pojat. Miten onnistuu tv-kokilta ruoanlaitto kotona?
- Me mennään kotona hyvin perusruoilla, en virittele mitään. Mulla on urheilevat jätkät, niin kyllä se pastakattila kotona porisee. Pasta voi olla bolognesea tai carbonaraa tai parsaa tai lehtikaalta.
- Jätkät on tottuneet, että meillä on aika simppeli safka: protskut, hiilarit, salde. Meillä on sellainen mantra, että pöydässä on aina salaattia ja vihanneksia - aina.
Sikke Sumari juontaa - Teemu Laurell, Kape Aihinen, Linnea Vihonen, Harri Syrjänen, Tommi Tuominen ja Serko Rantanen kokkaavat. Kuva: Suomi24 Viihde/Nauris.fi
Kokkisota MTV3-kanavalla torstaisin 22.11. klo 20 alkaen.
Katso ohjelmatiedot Telsu.fi