Reseptit
Lehtikaalisipsit
Lehtikaalisipsit on vaihtoehto kaupasta ostetuille perunalastuille. Tarjoa sipsit sellaisenaan tai dippikastikkeen kanssa.
35 minUunipelti, 4 hlölle
Ainekset
- 200 glehtikaalia
- 2 rklöljyä
- ½ tlsuolaa
Valmistus
- Huuhtele lehtikaalin lehdet ja poista lehdistä puiseva varsiosa. Leikkaa lehdet sipsien kokoisiksi.
- Levitä lehtikaalit pellille leivinpaperin päälle. Kaada päälle öljy ja sekoittele niin, että öljy leviää tasaisesti kaikkialle. Ripottele pinnalle suola.
- Kypsennä 150-asteisen uunin keskitasolla noin 20-25 minuuttia. Kääntele sipsejä paiston aikana.
Katso myös
Bataattiranskalaiset ovat lähes terveysruokaa.Guacamole arriba!Papuhampurilainen maistuu mehevältä.Papu-avokadosalaatti valmistuu lähes käden käänteessä.Tomaattisalsa maistuu niin hampurilaisen kuin tacojenkin täytteenä.Bruschetta on alun perin Italiasta kotoisin oleva alkuruoka.