Nyt tehdään läskisoosista salonkikelpoista! Uusi Menu Finnjävel seuraa fine dining -menun syntyä
Miten läskisoosi tai savusilakat taipuvat fine dining -ravintolan menuun? Henri Alén ja Tommi Tuominen johdattavat suomalaisen perinneruoan alkulähteille.
25.5.2020 klo 10:00
Kuusiosaisen Menu Finnjävel -ohjelman kapteeneina Henri Alén ja Tommi Tuominen. Kuva: MTV3
Ruokaohjelmien ystäville on nyt herkkua, kun tv:ssä alkaa uusi Menu Finnjävel. Sarjassa huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen etsivät inspiraatiota Finnjävel-ravintolansa nimikkomenuun ympäri Suomea.
Ekassa jaksossa Alén ja Tuominen matkaavat Juvalle selvittämään perinteisen läskisoosin tekoa. Ruokakokeilujen kautta he luovat läskisoosista fine dining -annoksen ravintolansa ruokalistalle. Ohjelmassa mennään fine dining -ravintolan kulisseihin katsomaan, mikä tarjoaa uutta näkökulmaa katsojille.
Miten läskisoosi tai savusilakat taipuvat fine dining -ravintolan menuun? Kuva: MTV3
Inspiraatiota ohjelmassa etsitään Paraisilta, Juvalta, Punkalaitumelta ja Uudestakaupungista. Huippukokit käyvät mm. kaurismetsällä Qvidjan linnan isännän kanssa ja oppivat Juvalla Rapion myllyllä hyvien jauhojen merkityksestä.
Menu Finnjävel MTV3 ma 25.5. klo 21 alkaen
Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi