Reseptit
Kreikkalainen salaatti
Kreikkalainen salaatti vie makumatkalle Välimerelle. Sulje silmät ja kuule meren liplatus.
15 minSalaattikulho, 4 hlölle
Ainekset
- ½kurkku
- 1paprika
- 250 gkirsikkatomaatteja
- 1punasipuli
- 20oliiveja
- 2 tloreganoa
- 200 glaktoositonta fetajuustoa
- Kastike:
- ¼ dlviinietikkaa
- ½ dloliiviöljyä
- ½ tlmustapippuria
- ripaus suolaa
Valmistus
- Kuutioi kurkku, paprika ja kirsikkatomaatit. Kuori ja leikkaa punasipuli ohuiksi viipaleiksi. Sekoita salaattikulhossa.
- Valuta oliivit ja kuutioi fetajuusto. Sekoita kasvisten joukkoon ja lisää oregano.
- Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada salaatin joukkoon.
- Vinkki: Maistuu parhaimmalta tuoreen leivän kanssa.
Katso myös
Marinoitu punasipuli täyttää hampurilaiset ja hod dogit.Rosollin tekeminen on kivaa joulun ajan yhteispuuhaa.Waldorf-salaatti on nimetty New Yorkin Waldorf-hotellin mukaan.Papu-avokadosalaatti valmistuu lähes käden käänteessä.Tomaattisalsa maistuu niin hampurilaisen kuin tacojenkin täytteenä.Couscoussalaatti tuo ruokapöytään tuulahduksen Pohjois-Afrikasta.