Reseptit
Kanawokki
Kanawokki pyöräytetään wokkipannussa. Käytä lihan tilalla esimerkiksi äyriäisiä, papuja, halloumia tai tofua.
30 minWokkipannu, 4-6 hlölle
Ainekset
- öljyä
- 300 gkanan fileesuikaleita
- mustapippuria
- 200 gporkkanaa
- 1sipuli
- 3valkosipulinkynttä
- ½parsakaali
- ½kukkakaali
- 2 rklinkivääritahnaa
- 2 dlvettä
- 2 rklsoijakastiketta
- 3 kplnuudelilevyjä
Valmistus
- Kuumenna tilkka öljyä wokissa ja paista fileesuikaleet.
- Pese ja kuori porkkana ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja pilko sipulit. Pese ja pilko parsa- ja kukkakaali.
- Lisää edellä silputut ainekset pannulle kanan sekaan, lisää inkivääritahna. Paistele noin kymmenen minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
- Lisää vesi, soijakastike ja nuudelit. Peitä kannella. Anna kiehua hiljalleen, kunnes nuudeli on kypsää.
Katso myös
Kanakastike on super-helppo ruoka arjen säätöihin.Chili con carne on tuhti klassikkoruoka.Spaghetti bolognese - klassikkoruoka Italiasta.Tomaattinen jauhelihakastike on arjen varma valinta.Entrecote on pihvien aatelia.Karjalanpaisti on kiireettömän ruoka.